Kauneushoitola ja kampaamo-parturi Lauttasaaressa

Tilaus- ja sopimusehdot

Tilaus- ja sopimusehdot
Hairspot T:mi Outi Tarri

Voimassa 1.1.2021 alkaen

Verkkokauppa

Hairspot T:mi Outi Tarri (Y-tunnus 1521501-2), Lauttasaarentie 12 00200 Helsinki  p. 09 6212 535, info@hairspot.fi myy lahjakortteja täysi-ikäisille yksityishenkilöille ja yrityksille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Lahjakortit tilataan verkkokaupan kotisivuilla siirtämällä ne ostoskoriin, täyttämällä yhteystiedot ja lähettämällä tilaus eteenpäin. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen sekä mahdolliseen käyttöopastukseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen näihin sopimusehtoihin, sekä sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Mikäli tilausta ei ole mahdollista suorittaa verkkokaupan kautta voidaan tilaus ottaa puhelimitse vastaan. Kaikki tässä kuvatut sopimusehdot koskevat soveltuvin osin myös puhelimitse tehtyjä tilauksia. Puhelimessa tehdyt tilaukset toimitetaan aina postiennakolla. Puhelin 09 6212 535

Tilaus- ja maksuvahvistus

Onnistuneen verkkokauppatilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä.

Maksupalveluehdot

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä, ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Jos tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Jos haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Maksutoimeksiantopalvelua käyttäessäsi sinua sitoo seuraavat ehdot: Maksutoimeksiantopalvelun ehdot (In English)

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa. Apple Pay on Apple-laitteessa toimiva palvelu, jolla voi maksaa ostoksia laitteeseen liitetyltä maksukortilta.

Toimitustavat ja -kulut

Tilauksen toimituskulut valitun toimitustavan mukaan näkyy toimitus- ja maksutavanvalintasivulla. Nouto on mahdollinen vain erikseen sovitusti.

Toimitusaika ja ehdot

Pyrimme toimittamaan tuotteen 7 arkipäivän sisällä siitä, kun maksu on suoritettu verkkokaupassa. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Tuotekohtaisista poikkeavista toimitusajoista ilmoitetaan kunkin tuotteen kohdalla erikseen. Toimitamme tuotteita vain Suomeen.

Peruutusoikeus ja palautusehdot

Sinulla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksesi 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Laskun maksamatta jättäminen tai paketin noutamatta jättäminen ei ole peruutus. Tehty tilaus tulee aina perua.

Kuluttajalle ei aiheudu kuluja palautuksesta. Palautus tapahtuu maksutapahtumassa käytetyllä maksutavalla.

Palautuksesta tai tilauksen peruutuksesta tulee ilmoittaa viipymättä joko soittamalla numeroon 09 6212 535 tai lähettämällä sähköposti osoitteeseen info@hairspot.fi.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Peruutusoikeus ja palautusehdot kohdassa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla puhelinnumeroon 09 6212 535. Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio kuljetuksesta vastanneelle yhtiölle.